nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

16 inch wieldoppen

Wieldoppen Alfa 166 16 inch ALF38816
€ 72,95

Prijs per set a 4 stuks

Wieldoppen Citroën C4 16 inch CIT457L16
€ 72,95

Prijs per set a 4 stuks

Wieldoppen Ford Focus 16 inch FRD49116
€ 69,95

Prijs per set a 4 stuks

Wieldoppen 16 inch

Bent u op zoek naar wieldoppen voor uw 16 inch wielen? Dan bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief voor nieuwe velgen. U wilt de uitstraling van uw auto echt veranderen, alleen bent daar niet bereid de hoofdprijs voor te betalen. Om de uitstraling van uw auto te veranderen zijn er natuurlijk een hoop mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een spoiler of zelfs een complete body kit voor uw bolide, maar vaak komen hier extra kosten bij kijken, naast de aanschaf van de nieuwe onderdelen. Zeker wanneer het een body kit betreft, dan zal u de hele auto opnieuw moeten laten spuiten. Gelukkig zijn nieuwe wieldoppen aanschaffen in de maat 16 inch een stuk betaalbaarder. Daar komt nog eens bij dat het eigenlijk heel eenvoudig is om deze wieldoppen op uw auto te installeren.

Winterbanden op stalen velgen


U heeft zomerbanden met een mooie velg. Maar de winterbanden hebben een standaard stalen velg, dat is natuurlijk niet wat u wilt. U kan nieuwe velgen aanschaffen voor uw winterbanden, dit is toch een relatief kostbaar proces. U kan er ook voor kiezen om een paar wieldoppen in de maat 16 inch aan te schaffen. Dan zijn de lelijke stalen velgen bedekt en behoudt uw wagen toch de prachtige custom uitstraling die bij u past. Zeker wanneer u gaat kijken op wieldop.nl zal u zien dat er ontzettend veel mogelijk is. U kan bij wieldop.nl kiezen voor wieldoppen van 16 inch met een merk, maar ook kunt u kiezen voor merkloze wieldoppen. Sterker nog het aanbod in wieldoppen zonder merk is vele maten groter. Uw bolide krijgt dan een prachtige uitstraling zonder dat u veel geld kwijt bent. Daar komt nog eens bij dat lichtmetalen velgen over het algemeen relatief veel last hebben van pekel. Stalen velgen met wieldoppen eigenlijk niet.
 

Bestel uw wieldoppen vandaag nog op wieldop.nl


Wanneer u nieuwe wieldoppen in de maat 16 inch wilt bestellen, dan bent u bij wieldop.nl aan het juiste adres. Wij rekenen namelijk scherpe prijzen en eenvoudige afhandeling. De betaling kan op meerdere manieren gedaan worden, namelijk kunt u gebruik maken van iDeal, PayPal, onder rembours of vooraf betalen. Wanneer u via iDeal betaalt dan leveren wij meestal de nieuwe wieldoppen de volgende dag al. U kan dan snel uw auto verfraaien met uw prachtige nieuwe wieldoppen van 16 inch. Het is wel belangrijk dat u goed de maat weet van uw banden, wieldop.nl doet niet moeilijk over ruilen wanneer er een verkeerde maat is besteld, maar u betaalt dan wel de verzendkosten. U kan de maat van uw wielen zien op de band. Meestal staan op de zijkant van de band een serie cijfers die eindigt met “R**”. Het getal wat op de sterren staat, zoals bijvoorbeeld 16, is de maat die u zal moeten bestellen. Bestel dus vandaag nog uw wieldoppen van 13 tot 16 bij wieldop.nl!