nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

15 inch wieldoppen

Wieldoppen Alfa 156 15 inch ALF37215
€ 64,95

Prijs per set a 4 stuks

Wieldoppen Audi universeel 15 inch AU20415
€ 57,95

Prijs per set a 4 stuks

Wieldoppen 15 inch


U heeft een prachtige auto, echter in het winterseizoen heeft u stalen velgen onder uw auto. Die kwamen met de winterbanden en dat ziet er eigenlijk niet uit. U kan nu natuurlijk lichtmetalen velgen halen om zo toch mooie wielen te hebben. Alleen hebben lichtmetalen velgen veel last van zaken als pekel. Stalen velgen hebben hier helemaal geen last van. Gelukkig is er een goed alternatief. U kan voor uw stalen velgen ook wieldoppen halen ook in de maat 15 inch. Op die manier zien uw wielen er toch prachtig uit, zonder dat u de grote investering hoeft te doen voor nieuwe velgen. Daar komt nog eens bij dat uw wielen met wieldoppen van 15 inch geen last zullen hebben van pekel en dergelijke.

Waar haalt u wieldoppen?


U heeft dus de keuze gemaakt om nieuwe wieldoppen in de maat van 15 inch te halen, alleen waar haalt u deze? Gelukkig komt u dan al snel terecht op wieldop.nl. Wij bieden een zeer ruim assortiment wieldoppen in onder andere de maat 15 inch aan. Natuurlijk kan u ook grotere en kleinere wieldoppen halen bij ons. U kan bij wieldop.nl kiezen voor een wieldop met een merknaam, dit betekent niet dat de wieldop door dit merk gemaakt is, maar het is een indicatie op welke auto’s deze wieldoppen goed passen. Ook kan u kiezen voor een van de vele universele wieldoppen, deze komen in alle vormen en maten. U kan dan echt voor een unieke uitstraling van uw auto kiezen.

Uw auto opleuken voor een leuke prijs


Natuurlijk hoeft u wieldoppen niet alleen te gebruiken om uw winterbanden van 15 inch mooier te maken. U kan ze ook gebruiken wanneer u uw zomerwielen niet uniek genoeg vindt, zolang u stalen velgen heeft kan u er wieldoppen op zetten die bij uw wensen passen. Het is wel belangrijk om de juiste maat wieldoppen op uw velgen te zetten. Gelukkig kan u op uw banden snel en eenvoudig zien welke maat velg er onder de auto zit. Op de zijkant van de band staat een serie getallen die meestal afgesloten wordt door een R**, de ** is dan de wielmaat. Dus ziet u R15 als laatste deel van die serie staan dan zal u wieldoppen voor 15 inch wielen moeten aanschaffen. Mocht er geen “R” op de zijkant van uw band staan, dan gaat het nog steeds om de laatste 2 cijfers van de serie getallen. Wanneer u uw auto betaalbaar van een nieuwe uitstraling wilt voorzien, kies dan voor wieldoppen van wieldop.nl!