nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

14 inch wieldoppen

Wieldoppen Alfa 145,146 14 inch ALF38814
€ 64,95

Prijs per set a 4 stuks

Wieldoppen Audi universeel 14 inch AU20414
€ 57,95

Prijs per set a 4 stuks

Wieldoppen Citroën C1 Berlingo 14 inch CIT45114
€ 59,95

Prijs per set a 4 stuks

Wieldoppen 14 inch

Wanneer u uw auto een nieuwe uitstraling wilt geven, dan zijn er veel mogelijkheden. U kan bijvoorbeeld een body kit aanschaffen, een spoiler, een speciale motorkap, of nieuwe wielen. Helaas kan dit snel behoorlijk in de papieren lopen, zeker wanneer u denkt aan een body kit. U zal namelijk dan ook de hele auto opnieuw moeten laten spuiten. Er is gelukkig een zeer betaalbaar alternatief waarmee u snel het uiterlijk van uw auto kan veranderen, sterker nog, u kan het dan ook “regelmatig” veranderen zonder dat dit veel kost of problemen oplevert. U kan namelijk speciale wieldoppen kopen ook in de maat 14 inch. Het leuke van nieuwe wieldoppen aanschaffen is dat dit een zeer betaalbaar alternatief is wanneer u uw auto van een nieuwe uitstraling wilt geven. Alleen waar haalt u nou echt leuke wieldoppen in uw maat van 14 inch?

Winterbanden op stalen velgen


Tegenwoordig komen winterbanden vaak op stalen velgen, dit is omdat stalen velgen geen last hebben van de winterse omstandigheden. Zo kan staal erg goed tegen pekel. Dit is bij lichtmetalen velgen een groot probleem. Alleen zien die stalen velgen er echt niet uit. Gelukkig kan u dan kiezen voor wieldoppen ook in de maat 14 inch. Zo krijgen uw wielen toch de uitstraling die bij uw bolide en bij u passen. De volgende vraag is waar haalt u snel, eenvoudig en betaalbaar de wieldoppen die bij u passen? Wanneer u op het internet gaat zoeken komt u voor wieldoppen 14 inch al snel terecht bij wieldop.nl. Wij hebben namelijk een zeer breed assortiment wieldoppen in alle maten.
 

Wieldop.nl uw webwinkel in wieldoppen


Wieldop.nl is de webwinkel in wieldoppen in alle maten en van alle merken. U vindt bij ons zowel wieldoppen voor verschillende auto merken, let wel op merk wieldoppen zijn niet gefabriceerd door dat merk, maar voor dat merk. Als dat u bij ons zeer veel merkloze wieldoppen kan vinden in alle maten, dus ook wieldoppen zonder merk van 14 inch. Neem dus rustig de tijd om onze uitgebreide selectie te bekijken, zodat u de wieldoppen kan bestellen die echt bij u en uw auto passen. Vervolgens is het bestellen en betalen een zeer eenvoudig proces. U kan op verschillende manieren uw wieldoppen betalen bij wieldop.nl. Zo kan u gebruik maken van PayPal, vooraf betalen, onder rembours betalen en natuurlijk iDeal. In bijna alle gevallen, wanneer er met iDeal betaald wordt, worden de nieuwe wieldoppen de volgende dag al bij u thuis bezorgd. Om trouwens een goed idee te geven van de kosten, zijn alle prijzen van onze wieldoppen voor een set van 4. Dus wanneer u op zoek bent naar wieldoppen die op uw 14 inch wielen passen, kom dan naar wieldop.nl!