nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

13 inch wieldoppen

Wieldopen Chevrolet Matiz 13 inch CHV44613
€ 59,95

Prijs per set a 4 stuks

Wieldoppen Fiat Cinquecento 13 inch FIA36113
€ 54,95

Prijs per set a 4 stuks

Wieldoppen Fiat Cinquecento 13 inch. FIA36213
€ 54,95

Prijs per set a 4 stuks

Wieldoppen 13 inch

U heeft een prachtige bolide en wilt deze nog mooier maken, dan liggen er een aantal mogelijkheden voor u. Zo kan u kiezen voor een body kit, een nieuwe laklaag, een spoiler of speciale motorkap. Maar dit zijn allemaal behoorlijk prijzige mogelijkheden. Het overspuiten van een auto kost een behoorlijk bom duiten, en wanneer u nieuwe onderdelen op uw auto monteert zal er vaak ook een spuitbeurt bij horen. Gelukkig kan u ook kiezen voor nieuwe wielen onder uw auto. Wanneer u voor een echt betaalbaar alternatief wilt gaan, kies dan voor nieuwe wieldoppen voor uw 13 inch banden. Dat is echt het meest betaalbare alternatief om toch een unieke uitstraling aan uw auto te geven. Zo kan u dus voor een klein bedrag echt unieke wieldoppen voor 13 inch banden kopen. En op die manier uw auto echt nog een stuk mooier maken dan dat hij al was.

Nu ook voor winterbanden


Winterbanden worden vaak geleverd met een stalen velg. Dit omdat een lichtmetalen velg veel last heeft van zout wanneer er gestrooid wordt. Stalen velgen hebben hier nagenoeg geen last van. Helaas zien stalen velgen er over het algemeen niet mooi uit. Gelukkig kan u hier snel iets aan doen met de wieldoppen die over uw 13 inch stalen velgen heen gaan. Zo behoudt uw auto toch de prachtige uitstraling die u wilt hebben, zonder dat u veel onderhoud hoeft te plegen aan uw licht-metalen velgen. U kan kiezen voor wieldoppen met een merk er op, zodat uw auto echt in de stijl van dat merk blijft, of voor merkloze wieldoppen. Let wel op: qua kwaliteit zit er geen verschil tussen deze twee types wieldoppen van 13 inch of meer. Het merk is een indicatie van op welke auto’s deze wieldoppen horen, niet de fabrikant van de wieldoppen.
 

Wieldop.nl uw expert op het gebied van wielen


Wanneer u op zoek gaat naar wieldoppen van 13 inch of meer, dan komt u gelukkig al snel terecht bij wieldop.nl. Wij zijn echt de expert op het gebied van wieldoppen en beveiliging hiervan. Zo bieden wij een zeer brede selectie van merk en merkloze wieldoppen van de hoogste kwaliteit, en dat voor scherpe prijzen. Hoe kunnen de prijzen van onze wieldoppen vanaf 13 inch nou zo scherp zijn? Dat komt omdat wij groot inkopen, en dit voordeel berekenen wij door naar u. Daar komt bij dat wij een volledig op het internet onze verkopen doen, wat er voor zorgt dat wij geen duur winkelpand te onderhouden hebben. Wij bieden wel alle gemakken van een webwinkel. Zo kan u op verschillende veilige manieren betalen, zoals via PayPal, iDeal, onder rembours, etc. en zorgen wij ervoor dat uw wieldoppen snel geleverd worden. Meestal bezorgen wij een bestelling die met iDeal betaald wordt de volgende dag al bij u thuis. Dus wanneer u op zoek bent naar wieldoppen voor 13 inch wielen, kijk dan eens rustig rond in onze uitgebreide webwinkel!